IMG_7466.JPG
YOGA

LET OP: vanwege de coronamaatregelen tijdelijk geen les! 

 

Altijd al eens yoga willen uitproberen? Maar dan zonder de poespas van kaarsjes en wierook? Dat kan! Elke woensdagochtend van 11.00 tot 12.00 uur bij bar-restaurant Thúskomme in Amsterdam (Oost).

Hoe werkt het?

- Meld je aan via: yogametmel@gmail.com

- Neem je eigen matje mee (voor de eerste 5 aanmeldingen rol ik een matje uit).

- Jong, oud, beginner of gevorderde? Iedereen is welkom!

- Kosten: pay what you want :-)

Hoe het begon

Yoga is niet zweverig, het is juist met beide benen op de grond. Goed voor lichaam én geest. In 2010 kwam ik voor het eerst in aanraking met yoga. Bij de VPRO, destijds mijn werkgever, werd bedrijfsyoga aangeboden en na enige scepsis was ik helemaal verkocht. Ik ben het verder gaan verkennen tijdens yogavakanties in Ibiza en Portugal, maar ik wilde nog meer verdieping. Dus vloog ik naar het land waar het vandaan komt: India.

 

Na een intensieve cursus haalde ik in 2014 cum laude mijn yogagraad. Sindsdien geef ik les in Amsterdam: Hatha met een vleugje Ashtanga. En ik geloof dat dat overal kan: in het park, bij je thuis en nu ook bij Thúskomme als bijdrage aan m'n buurt. Daarna kun je lekker het terras op of binnen genieten van een hapje en een drankje. Want het voeden van je lichaam is ook belangrijk!

Over Thúskomme

Thúskomme is een bar-restaurant met een vleugje Fryslân. In januari 2018 hebben Maarten, Jurjen en Joost de deuren geopend op de Batjanstraat 1A, aan het Ambonplein, in de prachtige Indische Buurt, Amsterdam Oost. Vanaf 4 juli kun je daar ook wekelijks terecht voor een yogales!

Meer weten?           Yoga met Mel 

Bedrijfsyoga

Wil je yoga in je bedrijf of een losse workshop?

Neem gerust contact op.